Assistent Controller

Profiel


Als Assistent Controller (fulltime) ben/heb jij:  
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (Bedrijfseconomie of accountancy); Afgestudeerde MBO-ers met ambitie voor vervolgstudie worden ook uitgenodigd om solliciteren;
  • Je beheerst de Engelse taal redelijk tot goed;
  • Sterk in Excel, kennis van Exact Globe, Power BI zijn een pre;
  • Een ondernemende persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden.

Functie


Wij zoeken een young professional op gebied van Finance die kan helpen bij het structureren van de gehele administratie van 4 Nederlandse BV’s en een Engelse en Poolse entiteit.

Je werkt samen met de controller en het team van de financiële administratie om elke maand weer accurate cijfers te kunnen opleveren ten behoeve van de directie. Je werkt hiervoor voornamelijk in Exact, Power BI en Excel. Wanneer je het vertrouwen hebt gewonnen, krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte binnen je functie. Er werken ruim 100 collega’s binnen onze internationale organisatie, dus de lijntjes zijn kort en je impact kan groot zijn. Naast de operationele taken die je hebt, zal er van je worden verwacht dat jij een bijdrage gaat leveren in het coördineren van verbetertrajecten op administratief vlak.

Je voornaamste taken als Assistent Controller:
  • Maandrapportages maken;
  • Financiële rapportages maken, ad hoc en periodiek;
  • Het ontwikkelen en beheren van rapportage tools ( Power BI);
  • Alles waarvan jij denkt dat nodig is, beter of sneller kan, zodat je de organisatie kan helpen de volgende stap te maken.

Dynamisch en internationaal


Als afdeling Finance hebben we elke maand weer het doel om tijdig betrouwbare management informatie aan te leveren waarop gestuurd kan worden. Binnen de PRN Group is dit een hele uitdaging gezien de groei die we doormaken. Omdat de administratie in grote mate centraal wordt gevoerd vanuit Tholen zijn we een afdeling met een internationaal karakter. Dit maakt het werk dynamisch en leuk.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging, communicatief sterk en houd je van aanpakken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Job Moerland
Controller

WORDEN DIT JOUW COLLEGA'S?


Team Finance & Control verzorgt de gehele financiële administratie van de Nederlandse BV’s , de Poolse vestiging, de Engelse vestiging en de Amerikaanse vestiging.

Het doel is om elke maand weer accurate cijfers te kunnen opleveren voor de directie. Daarnaast worden alle facturen verstuurd of betaald.

Arbeidsvoorwaarden


Wij bieden:
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.
  • Een fijne werkomgeving met informele werksfeer en enthousiaste collega’s in een gezond internationaal bedrijf.
 

Reageren?


Contactpersoon voor deze vacature is: Job Moerland, 06-34008329
Sollicitaties ontvangen wij graag op hrm@profielnorm.com.

Direct solliciteren

Upload CV
Aanvullende bestanden
Uw bijlage mag maximaal 5 MB groot zijn en moet als (pdf,doc,docx) worden aangeleverd.

Contact

Onze nieuwe collega vinden en aannemen doen we graag zelf. Daarbij hebben we geen hulp nodig.

Deel je toch gegevens van een kandidaat met ons, bijvoorbeeld in de vorm van een cv? We zullen deze informatie dan behandelen als publieke gegevens. Dat betekent dat we geen fee of vergoeding zullen betalen aan externe partijen als wij een kandidaat aannemen van wie jij de gegevens (in welke vorm dan ook) hebt gedeeld.

Direct solliciteren
Solliciteren