(Junior) Rollforming Operator

Profiel


De Rollforming Operator / Profileur voldoet aan het volgende profiel:
  • LBO/MBO richting metaalbewerking, autotechniek of procestechniek;
  • Je bent handig, een echte techneut;
  • Je bent nauwkeurig;
  • Je werkt graag zelfstandig;
  • Je bent eventueel beschikbaar voor 2 ploegendienst maandag t/m vrijdag.

Functie


Onze Productie valt te verdelen in een metaalbewerkingsafdeling en een profileerafdeling. Als Rollforming Operator ben je samen met het team verantwoordelijk voor het produceren van onze koudgevormde profielen uit bandstaal. Hiervoor stel je de rolvormmachine in en bewaak je het proces tijdens het walsen. Een nauwkeurig klusje waar veel van afhangt; een kleine slag met de steeksleutel kan het verschil maken tussen goed- en afkeur! De geproduceerde profielen worden daarna door jou verpakt en, in samenwerking met onze Logistieke afdeling, klaargemaakt voor transport.
 

Kom jij ons team versterken?


Het vak van Rollforming Operator is een uitdagende en verantwoordelijke job. Het werk is heel afwisselend, iedere dag is anders. Het afstellen van de walslijn vraagt veel precisie. Ik heb in deze functie veel zelfstandigheid. Zo overleg ik zelf met de planning en zorg ik voor een perfecte kwaliteit van het eindproduct. Daarnaast ben ik eventueel bezig met het oplossingen van storingen en natuurlijk preventief onderhoud. We werken met elkaar in een supergezellig team!

Edwin van Zetten
Rollforming Operator

Worden dit jouw collega's?


Het team Production werkt gezamenlijk aan ons eindproduct: de entresolvloer! Er wordt aan verschillende onderdelen gewerkt.

Profileren/rollforming: de profielen worden op maat gemaakt en bewerkt. De Operators bedienen de geautomatiseerde walslijn en zorgen voor wekelijks onderhoud.

Constructie/construction: aan de hand van tekeningen worden verschillende producten (zoals grondplaten, trappen, leuningen) samengesteld en/of bewerkt. De Operators bedienen de automaatzaag, pons/knip/boorstraten en lasrobots.

Arbeidsvoorwaarden


Wij bieden:
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.
  • De mogelijkheid tot het volgen van een (BBL-)opleiding.
  • Een fijne werkomgeving met informele werksfeer en enthousiaste collega’s in een gezond internationaal bedrijf.
 

Reageren?


Heb je vragen over deze vacature bel dan Bert Schot (06-81109428).
Sollicitaties ontvangen wij graag op hrm@profielnorm.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Upload CV
Aanvullende bestanden
Uw bijlage mag maximaal 5 MB groot zijn en moet als (pdf,doc,docx) worden aangeleverd.

Contact

Onze nieuwe collega vinden en aannemen doen we graag zelf. Daarbij hebben we geen hulp nodig.

Deel je toch gegevens van een kandidaat met ons, bijvoorbeeld in de vorm van een cv? We zullen deze informatie dan behandelen als publieke gegevens. Dat betekent dat we geen fee of vergoeding zullen betalen aan externe partijen als wij een kandidaat aannemen van wie jij de gegevens (in welke vorm dan ook) hebt gedeeld.

Direct solliciteren
Solliciteren