(Lasrobot) Operator

Profiel

  • MBO+ denk- en werkniveau;
  • Zelfstandig;
  • Tekening lezen;
  • Eventueel beschikbaar voor 2 ploegendienst van maandag t/m vrijdag.

Functie


Zoek je uitdaging op het snijvlak van metaalbewerking en automatisering, dan past deze functie helemaal bij jou. Als Operator bedien je zelfstandig één van onze geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines. Je wordt intern multifunctioneel opgeleid zodat je uiteindelijk zowel onze automaatzaag, pons/knip/boorstraten en lasrobots kunt bedienen. Aan de hand van tekeningen maak je de producten. Je stelt de machines in en voorziet in het wekelijks onderhoud. De functie biedt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot robotprogrammeur door het volgen van cursussen.

Multifunctioneel opgeleid


Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Profielnorm beschikt in Tholen over twee fabrieken en voor een van deze fabrieken zijn wij op zoek naar een nieuwe (Lasrobot) Operator. Wij zorgen ervoor dat je intern multifunctioneel wordt opgeleid. Mogen we jou binnenkort ontmoeten en misschien wel toevoegen aan ons team?

Bert Schot
Manager Productions

Worden dit jouw nieuwe collega's?


Het team Production werkt gezamenlijk aan ons eindproduct: de entresolvloer! Er wordt aan verschillende onderdelen gewerkt.

Profileren/rollforming: de profielen worden op maat gemaakt en bewerkt. De Operators bedienen de geautomatiseerde walslijn en zorgen voor wekelijks onderhoud.

Constructie/construction: aan de hand van tekeningen worden verschillende producten (zoals grondplaten, trappen, leuningen) samengesteld en/of bewerkt. De Operators bedienen de automaatzaag, pons/knip/boorstraten en lasrobots.

Arbeidsvoorwaarden


Profielnorm maakt deel uit van de PRN Group, valt onder de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven en heeft goede (pensioen)voorzieningen.
 

Reageren?


Sollicitaties ontvangen wij graag op hrm@profielnorm.com.

Direct solliciteren

Upload CV
Aanvullende bestanden
Uw bijlage mag maximaal 5 MB groot zijn en moet als (pdf,doc,docx) worden aangeleverd.

Contact

Onze nieuwe collega vinden en aannemen doen we graag zelf. Daarbij hebben we geen hulp nodig.

Deel je toch gegevens van een kandidaat met ons, bijvoorbeeld in de vorm van een cv? We zullen deze informatie dan behandelen als publieke gegevens. Dat betekent dat we geen fee of vergoeding zullen betalen aan externe partijen als wij een kandidaat aannemen van wie jij de gegevens (in welke vorm dan ook) hebt gedeeld.

Direct solliciteren
Solliciteren