Monteur

Profiel

  • Een afgeronde lbo- of mbo-opleiding
  • In bezit van VCA en (heftruck)rijbewijs of bereid deze te behalen
  • Technisch inzicht
  • Geen 9-5-mentaliteit 
  • Initiatiefrijk
  • Stressbestendig

Functie


Je bent meestal in een team van 2 personen aan het werk en monteert de entresolvloeren aan de hand van een montagetekening. Op incidentele basis wordt er in het buitenland gewerkt. Je lost de benodigde materialen met een heftruck, overlegt met de klant en met collega Monteurs. Je streeft iedere keer weer naar een perfecte vloer en een tevreden klant! In deze functie werk je af en toe in het buitenland.

Professionaliteit en kwaliteit


Bij afdeling Montage zijn wij verantwoordelijk voor het professioneel construeren, monteren en afleveren van onze op maat gemaakte (kleine en grote) entresolvloeren bij onze klanten. Wij zijn verantwoordelijk voor het installeren van onze entresolvloeren. Wij zijn voornamelijk operationeel in de BeNeLux. Dit varieert van projecten van 1 dag tot projecten van een week.

Beschik jij over ruimtelijk inzicht, ben je een echte teamspeler en niet bang om te werken op hoogte? Kan jij een project tot op de puntjes afwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mehmet Acikgoz
Installations Planner

Worden dit jouw nieuwe collega's?


Onze Monteurs komen bij de klanten van Profielnorm. In teams monteren zij de entresolvloeren aan de hand van een montagetekening.

De Projectmanager is verantwoordelijk voor de voortgang van het projectproces voor de hele PRN Group. Hij is het eerste aanspreekpunt voor externe klanten. Er is contact met hen over het inmeten en de uitvoering van projecten op locatie, per telefoon of email. Ook bezoekt hij regelmatig de projectlocaties om de voortgang te monitoren.

Arbeidsvoorwaarden


Wij bieden:
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.
  • Een fijne werkomgeving met informele werksfeer en enthousiaste collega’s in een gezond internationaal bedrijf.


Reageren?

Contactpersoon voor deze vacature is: Henry van der Graaf, 06-48562587. Sollicitaties ontvangen wij graag op hrm@profielnorm.com.

Direct solliciteren

Upload CV
Aanvullende bestanden
Uw bijlage mag maximaal 5 MB groot zijn en moet als (pdf,doc,docx) worden aangeleverd.

Contact

Onze nieuwe collega vinden en aannemen doen we graag zelf. Daarbij hebben we geen hulp nodig.

Deel je toch gegevens van een kandidaat met ons, bijvoorbeeld in de vorm van een cv? We zullen deze informatie dan behandelen als publieke gegevens. Dat betekent dat we geen fee of vergoeding zullen betalen aan externe partijen als wij een kandidaat aannemen van wie jij de gegevens (in welke vorm dan ook) hebt gedeeld.

Direct solliciteren
Solliciteren