Open sollicitatie

Profielnorm is altijd op zoek naar nieuwe talenten voor verschillende afdelingen!

Profielnorm is een toonaangevende Europese fabrikant van entresolvloeren. Een groot voordeel is dat wij het hele proces in eigen hand hebben.

Wij zijn aan het groeien en breiden verder uit. Daarom zijn wij altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s. 
Ben jij graag op pad of heb je graag contact met collega’s? Ben jij ontzettend handig en kom je één van onze teams in de fabrieken versterken? Wij verzorgen het hele proces van de entresolvloer: van eerste contact tot en met de professionele montage.

Kom jij ons team versterken?


Staat jouw droombaan momenteel niet bij onze vacatures, maar zou je wel graag bij ons komen werken? Laat het ons weten! Upload direct jouw CV en motivatiebrief of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact en zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende afdelingen.

Marijn Nieuwenhuijse
HR Manager

Worden dit jouw nieuwe collega's


Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Deze foto is genomen tijdens het 25-jarig bestaan van Profielnorm. Wie weet worden zij binnenkort jouw nieuwe collega's!

Reageren?


Neem gerust contact op met Marijn Nieuwenhuijse: 0166 74 41 02.
Sollicitaties ontvangen wij graag op hrm@profielnorm.com.

Direct solliciteren

Upload CV
Aanvullende bestanden
Uw bijlage mag maximaal 5 MB groot zijn en moet als (pdf,doc,docx) worden aangeleverd.

Contact

Onze nieuwe collega vinden en aannemen doen we graag zelf. Daarbij hebben we geen hulp nodig.

Deel je toch gegevens van een kandidaat met ons, bijvoorbeeld in de vorm van een cv? We zullen deze informatie dan behandelen als publieke gegevens. Dat betekent dat we geen fee of vergoeding zullen betalen aan externe partijen als wij een kandidaat aannemen van wie jij de gegevens (in welke vorm dan ook) hebt gedeeld.

Direct solliciteren
Solliciteren