PRN-Academy

Wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden en opleiden van studenten. Wij noemen dit stiekem onze “PRN-Academy”. Wij vinden het belangrijk een bijdrage te kunnen leveren aan jouw persoonlijke groei.

Tijdens je stage werk je mee op de afdeling die het beste aansluit op jouw opleiding. Je leert door te doen! Daarnaast wordt er natuurlijk tijd gereserveerd voor je schoolopdrachten of onderzoek. Je hebt een vast aanspreekpunt op de afdeling.
Wij bieden jou een afwisselend leertraject bij een groeiend familiebedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast zorgen wij voor een passende maandelijkse vergoeding.

Mogen we jou binnenkort verwelkomen?


Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden voor jouw stage, BBL-opleiding of duale opleiding te bespreken! Profielnorm is altijd op zoek naar nieuwe talenten.

Marijn Nieuwenhuijse
HR Manager

WORDEN DIT JOUW COLLEGA'S?


Profielnorm groeit en is altijd op zoek naar nieuwe talenten.
Deze foto is genomen voor het 25-jarig bestaan van Profielnorm.
Samen zorgen de verschillende teams voor een op maat gemaakte entresolvloer voor de klant. Kom jij één van onze teams versterken? Van mogelijkheden in de productie tot op kantoor, wij ontmoeten jou graag!

Reageren?


Neem contact op met team HRM voor meer informatie: 0166 74 41 02.
Sollicitaties ontvangen wij graag op hrm@profielnorm.com.

Direct solliciteren

Contact

Onze nieuwe collega vinden en aannemen doen we graag zelf. Daarbij hebben we geen hulp nodig.

Deel je toch gegevens van een kandidaat met ons, bijvoorbeeld in de vorm van een cv? We zullen deze informatie dan behandelen als publieke gegevens. Dat betekent dat we geen fee of vergoeding zullen betalen aan externe partijen als wij een kandidaat aannemen van wie jij de gegevens (in welke vorm dan ook) hebt gedeeld.

Direct solliciteren
Solliciteren