Project Engineer

Profiel

Wat heeft de Project Engineer nodig om te slagen in deze functie?
  • HBO denk- en werkniveau
  • Ervaring met bouwkundig / constructief (3D)tekenwerk
  • Kennis van de Engelse taal (en bij voorkeur Duits)
  • Projectmatig werken
  • Stressbestendig
  • Zelfstandig

Functie

Als Project Engineer ontwerp je de entresolvoer voor onze nationale en internationale klanten. De Sales collega’s leggen het eerste contact met de klant, daarna is het aan jou om de wensen van de klant te vertalen naar een technisch ontwerp. Je werkt hiervoor met HiCAD software. Naast een 3D-model verzorg je ook de statische berekeningen. Hiervoor maak je gebruik van onze rekensheets. Na goedkeur van de klant zorg je voor een uitwerking voor de collega’s van Productie en van Montage.

Je hebt in deze functie contact met collega’s van verschillende afdelingen om te komen tot een mooi eindresultaat voor de klant. Dagelijks rapporteer je aan de Teamleider over de voortgang van jouw projecten.

Een mooie, afwisselende job!


Op de afdeling Engineering werken we met een professioneel team van Engineers aan het engineeringswerk van de entresolvloeren. Met 3D tekenpakketten zorgen we ervoor dat we aan onze klanten een professionele tekening met het ontwerp kunnen voorleggen. Dat kan van een klein standaard vloertje tot en met een complexe System Integrator vloer zijn, waarin speciale wensen van de klanten verwerkt zijn. Voor onze eigen productieafdelingen maken we de productietekeningen en de bijbehorende documenten. Al het tekenwerk is gefundeerd op statische berekeningen. Werken op de afdeling Engineering is door de contacten met klanten en de collega’s van sales en productie een mooie afwisselende job!

Arjan Verhoeven
Manager Engineering

Worden dit jouw nieuwe collega's?


Team Engineering ontwerpt de entresolvoer voor onze nationale en internationale klanten. De Sales collega’s leggen het eerste contact met de klant, daarna is het aan de Engineers om de wensen van klant te vertalen naar een technisch ontwerp. Ook de technische uitwerking voor collega’s van Productie en Montage wordt door de Engineers opgesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • Een fijne werkomgeving met informele werksfeer en enthousiaste collega’s in een gezond internationaal bedrijf.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.

Reageren?

Contactpersoon voor deze vacature is Arjan Verhoeven (0166-601070).
Sollicitaties ontvangen wij graag op hrm@profielnorm.com.

Direct solliciteren

Upload CV
Aanvullende bestanden
Uw bijlage mag maximaal 5 MB groot zijn en moet als (pdf,doc,docx) worden aangeleverd.

Contact

Onze nieuwe collega vinden en aannemen doen we graag zelf. Daarbij hebben we geen hulp nodig.

Deel je toch gegevens van een kandidaat met ons, bijvoorbeeld in de vorm van een cv? We zullen deze informatie dan behandelen als publieke gegevens. Dat betekent dat we geen fee of vergoeding zullen betalen aan externe partijen als wij een kandidaat aannemen van wie jij de gegevens (in welke vorm dan ook) hebt gedeeld.

Direct solliciteren
Solliciteren